image AUDI NÁDAD KUPA ALSÓÖRSÖN: A LEGFIATALABB VITORLÁZÓINK ISMÉT BIZONYÍTOTTAK image  FEHÉR BORÓ 2021 OPTIMIST MAGYAR BAJNOKA ÉS NŐI BAJNOKA! SIKLÓSI LÓRÁNT SERDÜLŐ 3.!

Balatoni Yacht Club – alapítva 1912 Balatoni Yacht Club – alapítva 1912

 BALATONI YC FINN DINGI, KALÓZ ÉS FLAAR REGATTA I KIHÍVÁSOKKAL TELI HÉTVÉGE

Írjon nekem...

Üzenet küldése

 BALATONI YC FINN DINGI, KALÓZ ÉS FLAAR REGATTA I KIHÍVÁSOKKAL TELI HÉTVÉGE

A Balatoni YC a hétvégén rendezte meg a Finn Dingi, Kalóz és Flaar18 Regattát a három hajóosztály versenyzői számára Alsóörsön, amelyre 22 Finn, 12 Kalóz és 7 Flaar17 egység nevezett.
Az első versenynapba két futam fért bele. Változékony szélviszonyok várták a versenyzőket mind a szél erejét, mind irányát tekintve. Este a futamok után jól megérdemelt hamburger party várta a versenyzőket.
A második versenynapját ismét kihívásokkal teli időjárás jellemezte, forgolódó, gyengülő, változékony szélviszonyok között kellett a mezőnynek hely állnia.
Ezen a versenynapon a több érvénytelenített futam és sok rajtgyakorlat mellett sajnos csak egy érvényes futam megrendezésére nyílt lehetőség. A közelgő vihar okán Holló Dániel versenyrendező délután egy órakor a vízi program lezárása mellett döntött.
A regatta két versenynapja során a Finn és Kalóz mezőnyben három, a Flaar 18 mezőnyben két futam alapján hirdettek győzteseket.
Ezúton is köszönjük valamennyi versenyző megtisztelő részvételét és fair versenyzését a nehéz időjárási körülmények között is!
A regatta végeredménye letölthető: ITT
A verseny részletes infoi: ITT
Fotó: Szántó Áron
Info: eva
Kapcsolódó bejegyzések
  • Összes
  • Szerző szerint
  • Kategória szerint

Szólj hozzá

Your email address will not be published.

Szponzorok, támogatók